Onze inspirerende vergaderlocatie

Onze vergaderlocatie (180 m², zittend 85 personen. Met staand erbij ongeveer 100) is te huur voor uiteenlopende, bijzondere bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen, events, workshops, brainstormsessies, netwerkborrels, presentaties enz.  Jullie kunnen beginnen met een lekker ontbijt. Je kunt een basis- of uitgebreide lunch kiezen. We bieden lekkere dingen aan bij de koffie en thee. Ook kun je gezellig tafelen en vergaderen tot een speciale gelegenheid maken.

Wij hopen eraan bij te dragen dat onze unieke vergaderruimte, catering en service leidt tot jullie hoogst haalbare doelstelling en jullie boven verwachting elkaar ontmoeten.

Een unieke beleving voor jullie groeps­bijeenkomst

Toplocatie voor bijzondere ontmoetingen

Een unieke beleving voor jullie groepsbijeenkomst

De inrichting is flexibel en wordt naar jullie wensen ingericht. Verschillende opstellingen zijn mogelijk. Jullie kunnen vergaderen in een grote groep en er zijn zithoeken waar je je kunt terugtrekken om in kleine groepjes besprekingen te houden.

Toplocatie voor bijzondere ontmoetingen

De vergaderlocatie ligt tussen het Waterlooplein en de Nieuwmarkt, gelegen in de rustige brede Nieuwe Uilenburgerstraat, tegenover Gassan Diamonds. Het pand waar De Nieuwe Ruimte zich bevindt is vormgegeven door een beeldend kunstenaar Claire Begheyn. Zij en haar man zijn eigenaar van De Nieuwe Ruimte.

De Nieuwe Ruimte ligt op de eerste verdieping en is bereikbaar via een brede trap met plateau’s. Er is veel lichtinval aan de voor- en achterkant en er is een grote vide. Er is geen lift op de locatie aanwezig.

De tuin, die jullie entree is, nodigt uit tot een break maar je kunt ook een rondje lopen in de buurt waar veel winkels en eetgelegenheden zijn.

Voorzieningen

Techniek
Interieur en materialen

Inrichting

Opstellingen met maximaal aantal personen
Bar en dranken